"Strategisen tiedon hyödyntämisen kumppani."

S.Y.B. Finland on strategisen tiedon hyödyntämisen kumppani. Omaamme yli 20 vuoden kokemuksen SAP-teknologian ja palveluiden toimittamisesta Suomessa ja Baltian maissa.

Menestyksemme tukijalkoja ovat alansa vahvimmat päämiehet sekä asiakkaiden arvostama osaaminen ja korkea asiakastyytyväisyys. Asiakkaitamme ovat organisaatiot, joiden tarvitsee käsitellä suuria määriä tietoa tehokkaasti, luotettavasti ja joustavasti. Keskeisimpiä asiakasryhmiämme ovat telekommunikaatio- ja finanssisektorit, metsäteollisuus ja julkishallinto.

Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat mm. Tallink, SEB, Tulli, Securitas ja Aurubis.

Ratkaisumme pohjautuvat SAP-teknologioihin, ja niitä hyödyntävät muun muassa useat telekommunikaatio- ja finanssialojen, metsäteollisuuden ja julkishallinnon organisaatiot Suomessa ja Baltian maissa.

Toimintamme kattavat tuotteiden lisäksi konsultoinnin, teknisen tuen, koulutuksen sekä liiketoimintalähtöisten ratkaisujen tuottamisen. Vuonna 1994 perustetun S.Y.B. Finlandin pääkonttori sijaitsee Espoon Leppävaarassa ja yrityksellä on lisäksi toimipisteet Tallinnassa ja Vilnassa. Olemme SAP:n kumppani Suomessa ja Baltiassa.