S.Y.B.:lle on myönnetty SAP Partner Center of Expertise -sertifikaatti

S.Y.B. Finlandille on myönnetty 30.4.2014 SAP Partner Center of Expertise (PCoE) -sertifikaatti.  Sertifikaatti takaa, että S.Y.B.:n tarjoamat SAP DataBase & Technology -tuotteisiin liittyvät tukipalvelut ovat SAP:n standardien mukaisia niin teknisesti kuin hallinnollisesti.  Sertifikaatti on myönnetty myös muille S.Y.B.-yhtiöille Latviassa, Liettuassa ja Virossa.
 
PCoE-sertifkaatin saadakseen kumppanin on läpäistävä auditointiprosessi, jossa arvioidaan ja tarkistetaan, että kumppanin tukiorganisaatio ja -palvelut täyttävät SAP:n asettamat korkeat vaatimukset niin prosessien, ohjeistuksen kuin henkilöstön osalta.  Valitessaan PCoE-sertifikoidun SAP-kumppanin, asiakas tietää saavansa ensiluokkaisia tukipalveluita. 
 
S.Y.B. Finlandilla on ainoana Suomessa SAP:n kumppaneista  20 vuoden kokemus SAP Sybase  -tietokantatuotteista, jotka yhdessä SAP HANAn kanssa muodostavat SAP Real-Time Data Platformin. Uuden PCoE-sertifikaatin myötä S.Y.B.:n tukipalvelut ovat nyt myös SAP:n standardien mukaisia.
 
Lisätietoja asiasta antaa toimitusjohtaja Jari Lehtonen, p. 0207 580 803